Dealer voor Dealer nieuws item

Direct mailing specialist

Arjan van der Klei - 12-03-2017 @ 20:01

Direct mail versturen is één van de meest gebruikte instrumenten in de marketingmix. Geen wonder, want het is een beproefd en krachtig middel om je doelgroep te bereiken. Dealer voor Dealer levert veruit de goedkoopste direct-mailing in de optiek aan.

ONZE KRACHT LIGT BIJ GROTE DIRECT-MAILINGEN
Wil jij een grote mailing versturen? Naar al je klanten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen het hele traject voor je begeleiden. Van eerste idee tot aan het uiteindelijke verzenden. En dat voor een prijs die al onze concurrenten laat verbleken. Die concurrenten kent iedereen wel in de optiekbranche. Zij gaan er prat op dat alle data weer terug komt in je optiek programma. Zo kun je sturen...... Maar wat stuur je dan eigenlijk? Aan het einde van het jaar wil je toch 'gewoon' een hogere omzet?!

OPTIEKMARKETING IS: TOP-OF-MIND BLIJVEN
Hans Anders, Specsavers en de Pearle bewijzen het elke dag. Dus moet ook jij er voor zorgen dat al je klanten regelmatig post van je krijgen of je commercial zien via Facebook en Instagram. Laat zien wat je in huis hebt. Je onderscheiden met de bijzondere brillenglazen die de ketens niet verkopen of de waanzinnig mooie monturen die niet per container uit China worden aangerukt.