Dealer voor Dealer nieuws item

Optiekbedrijven gezocht die online willen samenwerken

DvD - 24-01-2017 @ 11:48

Je hebt een prachtig optiekbedrijf en jouw winkel staat als beste bekend in de regio. De winkel is altijd druk en je hebt gewoonweg geen tijd om je op het internet te ontplooien. Maar dit is wel een grote wens! Sluit je dan aan bij het Dealer voor Dealer netwerk.

Het doel is een landelijk dekkend netwerk van gelijkgezinde optiek ondernemers. Exclusiviteit voor jouw regio is uiteraard gewaarborgd.

Wat we kunnen doen.

Wij verzorgen je internetmarketing. Facebook en Instagram. Van het maken van content tot het plaatsen ervan en uiteindelijk: adverteren.

Maar we kunnen meer.
Wij maken een website voor je. Voorbeelden: www.lukx.nl & www.brilamsterdam.nl  De site verzorgen wij van A tot Z, dus in principe geen omkijken naar.

Content, SEO en SEA is zeer belangrijk!
Dealer voor Dealer verzorgt zowel de optiek content, als ook de misschien nog wel belangrijkere zoekmachineoptimalisatie (SEO) en de zoekmachineadvertenties (SEA).
Meer traffic op je website, meer klanten in de winkel.

Je website - een zeer belangrijke marketingtool
Klanten oriënteren zich op het internet; daar is iedereen het over eens. Wij zorgen er voor dat de informatie altijd up-to-date is zodat potententiële klanten ook de juiste indruk krijgen van je winkel.

Webshop
De webshop kun je vullen met eigen voorraad en de brillen die wij op voorraad houden. Het netwerk helpt elkaar zodat de leveringen waar gemaakt kunnen worden.

Belangrijk
Wij willen geen website bouwen en daarna zeggen: "Veel succes!". Het begint tenslotte pas als de site live staat! Daarom zoeken wij optiekbedrijven die de power hebben om maandelijks een bedrag opzij te zetten voor online marketing. De website is een onderdeel van de structuur. Als je al een goede website hebt is dat natuurlijk geen probleem. Kies dan voor content en aansturing van je internetmarketing door DvD.

Exclusiviteit is gewaarborgd
Als jij kiest voor het aansturen van de social media door DvD, dan krijg je exclusiviteit in een beperkte regio rondom je winkel. In de volgende plaatsen zijn we inmiddels voorzien : Amsterdam, Asten, Barendrecht, Bergen op Zoom, Best, Bilthoven, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Breda, Budel, Eindhoven, Enkhuizen, Etten-Leur, Goirle, Haaksbergen, Haarlem, Heemstede, Hendrik-Ido-Ambacht, Holten, Hoorn, Huizen, Maastricht, Nuenen, Reusel, Roermond, Rotterdam, Sint Michielsgestel, Tilburg, Twello, Vlaardingen, Vught, Zaandam en Zaltbommel.

Meer weten?
Neem contact met ons op via 023-2026911 of mail naar welkom@dealervoordealer.nl