Dealer voor Dealer nieuws item

SEO Specialist

DvD - 25-04-2017 @ 14:43

Een prachtige winkel, de meest modieuze monturen en geavanceerde brillenglazen, de beste oogzorg en dat allemaal prachtig weergegeven op je website en je social media. Helaas allemaal vergeefs als (potentiële) klanten het niet te zien krijgen. Hèt antwoord: zoekmachineoptimalisatie, ofwel SEO. En DvD kan je daar bij helpen.

SEO is alles wat je moet doen om je online content (dus zowel teksten als foto's en video’s) onder de aandacht te brengen van zoveel mogelijk potentieel geïnteresseerden. En dat op een organische manier, dus de gratis zoekresultaten van een zoekmachine (met name Google).

Een consument die iets opzoekt op internet via een zoekmachine, kijkt meestal niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten. 80% blijft op die eerste pagina en 25% klikt op het eerste resultaat direct na de betaalde advertenties. Het is dus belangrijk om zo hoog mogelijk in de zoekreultaten te verschijnen.

Bij DvD zijn we opgeleid om websites zo in te richten dat ze optimaal gevonden kunnen worden. Dit doen we door zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de website de juiste termen en teksten te gebruiken en de juiste url-structuur en backlinks te gebruiken. SEO goed inrichten en onderhouden vergt een investering, maar dat verdient zich vervolgens snel terug door stijgende bezoekers (die zich door de juiste aantrekkelijke content laten verleiden naar je winkel te komen of iets op je webshop te bestellen) en je besparingen op dure advertenties binnen Adwords.

Wil je meer weten en ben je geïnteresseerd in een SEO-geoptimaliseerde website van DvD? Neem dan contact met ons op.